Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çin Kulüplerinin Gözü Trabzonspor’da

Avrupa ve dünya futbol piyasasına hızlı bir giriş yapan Çin Halk Cumhuriyeti takımlarının yeni gözdesi Trabzonspor oldu. Çin Kulüpleri Trabzonspor’dan Hanrique ve M’Bia’nın ardından bu kez Cardozo ve Cavanda için nabız yokluyor.Dünya...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa ve dünya futbol piyasasına hızlı bir giriş yapan Çin Halk Cumhuriyeti takımlarının yeni gözdesi Trabzonspor oldu. Çin Kulüpleri Trabzonspor’dan Hanrique ve M’Bia’nın ardından bu kez Cardozo ve Cavanda için nabız yokluyor.
Dünya yıldızlarını astronomik rakamlarla transfer eden Çin kulüpleri Türkiye pazarından da önemli isimleri ülkelerine getirdiler. Son dönemde De Bamba, Hanrique, Burak Yılmaz, Ersan Gülüm ve M’Bia gibi isimleri transfer eden Çin kulüpleri bu kez gözünü Trabzonspor’lu Cardozo ve Cavanda’ya cevirdi. Bu iki oyuncu için nabız yoklayan Çin takımları Cardozo’nun sakatlığı nedeniyle bu transfer için yaptığı girişimlerde bir adım geri atarken, Cavanda içinse girişimlerini sürdürüyor. M’Bia’dan gelen sıcak para nedeniyle rahat bir nefes alan Karadeniz ekibinin, Çin kulüplerinden gelen teklifleri sezon sonu değerlendirmeyi planladığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.