Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cihat Arslan: 39 sene sonra böyle bitmeseydi

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 20 yıl sonra doğduğu şehre hizmet etmek için geldiğini belirterek, “Beş haftalık bir periyotta takım önemli bir reaksiyon gösterdi. Oyuncularımı kutluyorum. Ama tabi ki istenmeyen bir son. 39...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cihat Arslan: 39 sene sonra böyle bitmeseydi
Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 20 yıl sonra doğduğu şehre hizmet etmek için geldiğini belirterek, “Beş haftalık bir periyotta takım önemli bir reaksiyon gösterdi. Oyuncularımı kutluyorum. Ama tabi ki istenmeyen bir son. 39 sene sonra belki böyle de bitmeseydi. Onun için üzgünüm.” dedi.

38 yıl aradan sonra geçen sezon Süper Lige yükselen Balıkesirspor, 1 sezon kaldığı lige veda etti. Kırmızı beyazlı ekip ligin son maçında Gaziantepspor’u ağırladı. Sahadan 1 puanla ayrılan Balkes, ligi 27 puanla son sırada tamamladı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, pozitif bir futbol oynadıklarını belirterek, “Bilhassa ikinci yarı çok önde oynadık ve çok pozisyona girdik. Sadece gol atamadık. Düşmüş bir takıma göre gösterilen performans çok önemli. Beş haftalık bir periyotta takım önemli bir reaksiyon gösterdi. Oyuncularımı kutluyorum. Ama tabi ki istenmeyen bir son. 39 sene sonra belki böyle de bitmeseydi. Onun için üzgünüm. Son saniyeye kadar maçı isteyen ve maçı kovalayan bir takım vardı. Çocuklarla da onun için gurur duydum. Güzel bir müsabakaydı.” diye konuştu.

Balıkesirli olduğunu ve 20 yıl sonra doğduğu şehre hizmet etmek için geldiğini ifade ederek, “Takım senelerdir mücadele ediyor. 39 sene sonra şampiyonluk geldi. Ancak ben şehrin bu dağılmışlığını, bu tükenmişliğini anlamakta zorlanıyorum. Çocukluğumdan beri bu günleri bekliyordum. Bir şeye inanacaksak hep beraber inanacağız. Tek başıma ben bu takımı şampiyon yapamam. Bir bütünlük sağlanırsa olur. Bu ligde yaşamak daha kolay. Alt ligden çıkmak daha zor.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına iki takımı tebrik ederek başlayan Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, “Son maç olmasına rağmen iki takım da kazanmak için oynadı. Sahaya çıkan herkes tatili düşünmeden son maçlarını en iyi şekilde oynamaya çalıştılar. O yüzden iki takıma da teşekkür etmek istiyorum. Özellikle maçın ikinci yarısında baskı yedik. Eksik oyuncularla geldik. Bugün genç oyuncularıma şans verdi. Onların performanslarını görmek önemliydi. Bu sezonu çok iyi geçirdik.” şeklinde konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.