Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Chelsea, Mourınho’ya Güveniyor

İngiltere Premier Lig’de kötü gidişatını sürdüren Chelsea’de, kulüp bir açıklama yaparak teknik direktör Jose Mourinho’ya güvendiklerini belirtti.İngiltere Premier Lig’de Chelsea’nin kötü gidişatı sürüyor. Tarihinin en kötü...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Chelsea, Mourınho’ya Güveniyor
İngiltere Premier Lig’de kötü gidişatını sürdüren Chelsea’de, kulüp bir açıklama yaparak teknik direktör Jose Mourinho’ya güvendiklerini belirtti.
İngiltere Premier Lig’de Chelsea’nin kötü gidişatı sürüyor. Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Maviler, son olarak ligin 8. haftasında evinde Southampton’a 3-1 mağlup oldu ve ligdeki 4. mağlubiyetini aldı. İngiltere’de eleştiri oklarının hedefi olan teknik patron Jose Mourinho’ya kulüpten destek geldi. Chelsea’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp olarak Mourinho’ya tam destek verdikleri belirtildi. Kötü sonuçlar aldıklarının dile getirildiği açıklamada, "Olayları lehimize çevirecek bir teknik direktöre sahibiz ve ona inanıyoruz. Aynı zamanda bunu başarabilecek bir kadromuz var" ifadeleri kullanıldı.
8 HAFTADA 4 MAĞLUBİYET ALDI
Chelsea, İngiltere Premier Lig’de ilk hafta evinde Swansea ile 2-2 berabere kalmış, 2. haftada da Manchester City’ye deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. 3. haftada West Bromwich deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyete karşın Mourinho’nun öğrencileri, 4. hafta mücadelesinde evinde Crystal Palace’a 2-1, 5. haftada da deplasmanda Everton’a 3-1 mağlup oldu. 6. hafta mücadelesinde zorlu maçta Arsenal’i geçmeyi başaran Maviler, sonrasında Newcastle deplasmanından 2-2 ile döndü. Chelsea, son olarak evinde oynadığı Southampton maçından 3-1 mağlubiyetle ayrıldı ve ligdeki 4. mağlubiyetini alarak 16. sıraya yerleşti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.