Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceylanpınar Belediyespor, haftayı 3 puanla kapattı

Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Ligi’nin ikinci haftasında Ceylanpınar Belediye Spor kendi sahasında karşılaştığı DSİ Spor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.Lige şampiyonluk parolası ile başlayan,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ceylanpınar Belediyespor, haftayı 3 puanla kapattı

Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Ligi’nin ikinci haftasında Ceylanpınar Belediye Spor kendi sahasında karşılaştığı DSİ Spor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan, aynı zamanda ligin en favori takımlarından biri olarak gösterilen Ceylanpınar Belediyespor, Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Ligi’nin ikinci haftasında DSİ Spor konuk etti. Ceylanpınar İlçe Stadı’nda oynanan maça taraftarların da ilgisi yoğun oldu.

İlk Yarıda Oyunun Hakimi Ceylanpınar Oldu

Hakemin başlama düdüğünden bu yana maça daha istekli başlayan taraf ev sahibi Ceylanpınar Belediyespor, maçın ilk dakikalarında bulduğu iki net fırsatı gole çeviremedi. Kaçırdığı pozisyonlardan sonra iyice ataklarını sıklaştıran Mavi Beyazlılar, rakibine tek kale oynatmaya başladı. Maçın 27. dakikasında Kaptan Eyüp Boz’un asistini gole çeviren İsmail Öztürk durumu 1-0’a getirdi. İsmail’in attığı gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etmiş oldu.

İkinci Yarıda Ceylanpınar Cephesinde Durum Değişmedi

İkinci yarıda baskılı oynayan Ceylanpınar Belediyespor, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 78’inci dakikada Eyüp boz’un asistini gole çeviren Ahmet Yalazan skoru 2-0 yaptı. Atılan golden sonra maçın temposu artarken, rakip takım DSİ Spor 88’inci dakika da penaltı kazandı. Maçın başından bu yana kalesinde devleşen Ceylanlar’ın kalecisi Mehmet Esen penaltıyı da kurtardı.

Başka gol olmayan müsabakada Ceylanpınar Belediyespor taraftarının da desteğiyle DSİ Spor’u 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Taraftar desteğini esirgemedi

Ceylanpınar İlçe Stadında oynanan maçta taraftarın da ilgisi yoğun oldu. Ceylanpınar Belediyespor taraftarının da desteğiyle 3 puana uzanmış oldu. Takımını maç boyunca destekleyen taraftarı zaman zaman sahada 12’nci adam rolünü üstlendi.Taraftarlar maçtan sonra taraftarlar takımı tribüne çağırarak galibiyeti beraber kutladı.

Galibiyet Başkan Atilla’ya armağan edildi

Maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, aldıkları galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya hediye ettiklerini ifade etti. Çelik, "Ligin güçlü ekiplerinden DSİ Spor’a karşı 2-0 gibi net bir skorla galip gelmek bizim için önemliydi. Henüz ligin başlangıç haftalarındayız, yeni transferlerimizin de takıma tamamen adapte olmasıyla beraber herkes saha da farklı bir Ceylanpınar Belediyespor izleyecek. 3 puanı hanemize yazdırarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bir günlük tatilin ardından haftaya karşılaşacağımız Tarımspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan Ceylanpınar halkına teşekkür ediyoruz. Öte yandan aldığımız bu önemli galibiyeti bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya armağan ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.