Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhun Yıldızoğlu: "Seyircimizin desteğiyle Girne Üniversitesi maçını kazanacağız"

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Botaş’ın Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, taraftarların da desteğiyle Girne Üniversitesi maçını kazanacaklarını söyledi.Yıldızoğlu, takım oyuncusu Özge Kavurmacıoğlu ile kulüp...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Botaş’ın Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, taraftarların da desteğiyle Girne Üniversitesi maçını kazanacaklarını söyledi.
Yıldızoğlu, takım oyuncusu Özge Kavurmacıoğlu ile kulüp binasında düzenlendiği basın toplantısında, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, Hatay Büyükşehir Belediyesi karşısında aldıkları galibiyet sonrasında uzatmalarda 2 maç kaybettiklerini belirtti.
Geçen haftaki Galatasaray maçının iyi dönüşler yaptıkları bir karşılaşma olduğunu ancak sahaya önemli anlarda gerekli enerjiyi koymadıkları için kaybettiklerini anlatan Yıldızoğlu, "Sonuç olarak ilk dört haftada bir galibiyetimiz var. Bu haftaki Girne Üniversitesi maçı bizim için gerçekten çok değerli ve çok önemli. İnşallah seyircimizin desteği ile elimizden geleni yapıp bu maçı kazanacağız” dedi.
"Milli takım arasında çalışamadık"
Milli takım arasından dolayı çalışmalarda sıkıntı çektikleri söyleyen Yıldızoğlu, "Oyuncularımız Petra ve Tiana’yı ülkelerinin milli takımlarına gönderdik. Bu arada, Tilbe A Milli Takımımıza katıldı. Kadromuzda bulunan 3 genç oyuncuyu Yıldız Milli Takımına gönderdik. Dolayısıyla bu zamana kadar hep 6 kişiyle antrenman yaptık” diye konuştu.
Uzun oyuncular için arayışta olduklarını vurgulayan Yıldızoğlu, şöyle devam etti:
”Bunlar, sıkıntılardan kurtulmak daha iyi takım olgusunu oluşturmak için yaptığımız teşebbüsler. Sadece bunlar yetmez, kadromuzda bulunan bütün oyuncuların da taşın altına elini sokması gerekiyor. Bu bağlamda biz elimizdeki yerli oyunculara çok güveniyoruz ve inanıyoruz.”
Özge: "Adana bizden umudunu kesmesin"
Takım oyuncularından Özge Kavurmacıoğlu ise sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Kimse Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yenebileceğimizi düşünmüyordu fakat biz sezona Hatay galibiyeti ile başladık. Ondan sonra birkaç yenilgi aldık yani uzatmada kaybettik. Bazı yenilgiler bizim beklediğimiz yenilgiler değildi. Ama ben Adana’dan taraftarlarımızdan umutlarını kesmemelerini istiyorum. Gerçekten yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her maç sonra eksiklerimizi değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.