Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CEV Başkanı Meyer: Voleybol Federasyonu iyi işler yaptı

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer, Türkiye'nin voleybolda son yıllarda iyi işler yaptığını söyledi. Denizbank’ın CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’ne isim sponsoru olduğu toplantının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer, Türkiye'nin voleybolda son yıllarda iyi işler yaptığını söyledi.

Denizbank’ın CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’ne isim sponsoru olduğu toplantının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CEV Başkanı Meyer, voleybolda Türkiye’de yaşanan gelişmeler konusunda şunları kaydetti:

"Hiçbir maç kaybetmemiş olmanız bence Türkiye’de çok iyi bir iş yaptığınızı ispatlıyor. Federasyon özellikle bayanlar kısmında çok iyi bir iş yapıyor. Özellikle son 3-4 yılda erkekler mücadelesindeki çalışmaları görmekten dolayı çok mutluyuz.

Erkekler takımınızı gördüm ve 4 yıl öncesiyle Türkiye’deki Avrupa Şampiyonası sırasındakini kıyaslayamayız çünkü takım gerçekten iyi değildi. Fakat benim görüşüme göre şimdi çok iyi durumdalar. Çünkü biz 7-8 yıldan beri bazı federasyonları gözlüyorduk ve Türkiye bunlardan biriydi. Federasyon mükemmel bir iş yaptı.

Yeni gelişmelerle ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim. Şimdi bir okul açıldı. Federasyonunuz bir okul sistemi başlattı. Oyuncular antrenman imkanlarını kaybetmeden okula gelebiliyorlar. Okul programı şu an beklediğiniz sonuçları getiriyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.