Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cenk Tosun: “Milli takım arasına kadar puan kaybetmek istemiyoruz”

Beşiktaş futbolcusu Cenk Tosun, “Güzel galibiyetler alıyoruz. İnşallah devamı da gelir. Milli takım arasına kadar puan kaybetmek istemiyoruz. Her maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz” dedi.Dün akşam oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonu...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş futbolcusu Cenk Tosun, “Güzel galibiyetler alıyoruz. İnşallah devamı da gelir. Milli takım arasına kadar puan kaybetmek istemiyoruz. Her maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz” dedi.
Dün akşam oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve ameliyata alınan Caner Erkin’i ziyarete gelen Cenk Tosun, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“Ameliyattan sona bütün sevdikleri onu yalnız bırakmayınca gerçekten çok pozitif gördüm”
Öncelikle çok üzgün olduğunu belirten Cenk Tosun, “Dün akşam aldığımız 3 puana sevinemedik bile. Soyunma odasında buruk geçti. Hiç kimse 3 puana sevinemedi. Kendisi de çok üzgündü. Perişan halindeydi. Bugün kendisini baya bir toparlamış. Ameliyattan sona bütün arkadaşları sevdikleri hocaları onu yalnız bırakmayınca gerçekten çok pozitif gördüm. Yukarıda bildiğimiz Caner şakalaşıyordu. Çok zor bir dönemden geçecek ama pozitif bir insan olduğu için çalışmayı sevdiği için en yakın zamanda bunu atlatacağını umuyorum. Allah acil şifalar versin. Onu sahada arayacağız. Şu kısa dönemde kendini çok sevdirdi. çokta faydalı işler yaptı. Onun eksikliğini hissedeceğiz. Onun geri döneceğine inanıyorum” dedi.
“Milli takım arasına kadar puan kaybetmek istemiyoruz”
Basın mensuplarının ligde ve Avrupa’da namağlup gitmeleri hakkındaki soruya ise Tosun, “Maşallah diyelim, her şey yolunda gidiyor. Güzel galibiyetler alıyoruz. İnşallah devamı da gelir. Milli takım arasına kadar puan kaybetmek istemiyoruz. Her maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz” diye konuştu.
“Milli takım arasına kadar dişimizi sıkmamız lazım”
Basın mensuplarının, "Yoğun bir şekilde çalışmak performansını etkiliyor mu" sorusuna ise Tosun, “Hocalarımız gereken dinlendirmeleri yapıyor. Sezon başı iyi hazırladılar. Gereken yüklemeleri yaptılar. Gereken rotasyonlarla. Dinlenen oyuncular da oluyor. Çok oynayan oyuncular da oluyor. Şimdilik iyi gidiyor. Milli takım arasına kadar dişimizi sıkmamız lazım. Ondan sonra milli takıma gitmeyenler dinlenecek. Milli takıma gidenler de ülkesi için mücadele edecek” diye cevap verdi.
Caner Erkin’i, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Teknik Direktör Şenol Güneş, TFF yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu, futbolcular Atınç Nukan ve Necip Uysal da ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.