Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemal Nalga Ve Murat Göktaş, Eskişehir Basket İle Sözleşme İmzaladı

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Eskişehir Basket, daha önce anlaşmaya vardığı oyuncular Cemal Nalga ve Murat Göktaş ile sözleşme imzaladı.Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Eskişehir temsilcisi, bir dönem Spor Toto Basketbol...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cemal Nalga Ve Murat Göktaş, Eskişehir Basket İle Sözleşme İmzaladı
Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Eskişehir Basket, daha önce anlaşmaya vardığı oyuncular Cemal Nalga ve Murat Göktaş ile sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Eskişehir temsilcisi, bir dönem Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank, Banvit Basketbol, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve İstanbul BBSK gibi önemli kulüplerde forma giyen ve 2009 yılında Türkiye Milli Basketbol Takımı’nın aday kadrosuna çağrılan pivot Cemal Nalga’nın yanı sıra geride kalan iki sezonda Türk Telekom’da görev alan forvet Murat Göktaş ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, Genel Menajer Ali Parlak ile transfer edilen oyuncular Cemal Nalga ve Murat Göktaş katıldı.
“ESKİŞEHİR’İN ADINI BASKETBOL ANLAMINDA DA TÜRKİYE’YE DUYURACAĞIZ”
İmza töreninde konuşan Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, transfer edilen oyuncuların şehre çok şey katacaklarına inandıklarını belirtti. Yapılan transferlerin başlangıç olduğunu aktaran Özeçoğlu, “Daha önceki toplantılarda da söyledim. Hedefimiz 5 yıl içerisinde Avrupa’da oynamak. Eskişehir’in adını basketbol anlamında da Türkiye’ye duyuracağız. Şu anda basketbolda şehir takımı yok. Bir Trabzon var. Onun dışında Karşıyaka iyi. Şehir takımı olarak biz futbolda olduğu gibi basketbolda da iyi şeyler yapıp, 5-10 yıl sonra adımızı Türkiye’ye yazdıracağız” dedi.
“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIP, ESKİŞEHİR’E BASKETBOLU SEVDİRECEĞİZ”
Daha önce üst ligde önemli takımlarda oynadıklarını ifade eden Eskişehir Basket’in yeni oyuncusu Cemal Nalga, takımı bir üst lige çıkarmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını vurguladı. Nalga, “Kendi aramızda da konuşuyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyorum. Ben de ilk kez oynayacağım bir alt ligde. Bir heyecanımız var ama şöyle de bir durum var. Herkes yatırım yapıyor. Herkes istekli bir üst lige çıkmak için. Bir rekabet olacaktır. Ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp, en iyi olmaya çalışacağız. Biz de bu organizasyonun içinde yer alacağımız için mutluyuz. Devamlı yıllardır Evren ve Murat ile beraber oynuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, bu şehre basketbolu sevdireceğiz. İnşallah ileride Avrupa’da da çok büyük başarılara imza atarız “ifadelerini kullandı.
“BURAYA İNANDIĞIMIZ İÇİN GELDİK”
Kendilerine verilen değerden dolayı herkese teşekkür eden Murat Göktaş ise şunları dile getirdi:
“Buraya gelme nedenimiz zaten çok açık belli. Burada şampiyon olup bir üst lige çıkmak. İnşallah da onu elimizden gelenin en iyisini yapıp hep beraber bir aile ve takım olarak başaracağımıza inanıyoruz. İnandığımız için geldik zaten buraya. Ben de herkese çok teşekkür ediyorum, bizim için çok iyi bir yol olacak. Benim Cemal’e göre alt ligde daha çok tecrübem var. Oynadım. Bence gayet iyi bir kadro olduk. Zor bir sezon olacak. Çünkü herkes iyi bir kadro kuruyor ama bence bizim böyle bir şehirde olmamız, bize artı katacaktır diye düşünüyorum. Biz Gaziantep’te bunu yaşamıştık. Büyük şehirden ziyade küçük bir şehir olması daha iyi. Bence çok büyük adayız. Çoğu takımdan da öndeyiz transfer konusunda.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.