Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemal Hünal, Genel Klasmanda Birinci Oldu

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası A Grubu müsabakaları genel klasmanında birinci olan oyuncu Cemal Hünal, “Türkiye’de atlı okçuluk gelişen bir spor. Şu anda 100’ün üzerindeyiz ve doğu ve batı illeri olarak ikiye ayrıldık” dedi.Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası A Grubu müsabakaları genel klasmanında birinci olan oyuncu Cemal Hünal, “Türkiye’de atlı okçuluk gelişen bir spor. Şu anda 100’ün üzerindeyiz ve doğu ve batı illeri olarak ikiye ayrıldık” dedi.
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Yarı final A Grubu Müsabakaları, memlük ve kabak stillerinde gerçekleştirildi. Kilyos Gümüşdere Plajı’nda yapılan yarışta genel klasmanda ünlü oyuncu Cemal Hünal birinci oldu.
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Yarı final A Grubu Müsabakaları, memlük ve kabak stillerinde hakem Koray Demirkan nezaretinde yapılan müsabakalara halk da yoğun ilgi gösterdi.
DERECELER
Kabak stilinde Kurtuluş Kılıç, Burak Altıntaş ve Sinan Güler ilk 3 sırayı paylaşırken, memlük stilinde ise Alperen Alkan 29 puan, Cemal Hünal 29 puan, Kurtuluş Kulıç ise 27 puanla ilk 3 sırayı aldı. Toplam genel klasmanda ise Cemal Hünal 38 puanla birinci olurken, Kurtuluş Kulıç 37 puanla ikinci, Yasin Eren ise 34 puanla üçüncü oldu.
Ünlü oyuncu Cemal Hünal yarışların ardından yaptığı açıklamada, "Hava güzel, katılım güzel. İstanbul’daki ilk atlı okçuluk müsabakamız bu. Sağ sağlim, inşallah kazasız belasız atlatalım. Hedefimiz yüksek. Hayat bazen başka şeyler söyleyebiliyor. Türkiye’de atlı okçuluk gelişen bir spor. Şu anda 100’ün üzerindeyiz ve doğu ve batı illeri olarak ikiye ayrıldık. Birinci kademe müsabaka burası. Finaller de galiba Eylül’de Ankara ya da Kayseri’de yapılacak. Bu İstanbul’daki ilk müsabaka ve bundan sonra da devamı olur inşallah" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.