Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaykur Rizespor'da Lualua kadro dışı bırakıldı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun sıkıntılı ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Demokratik Kongolu futbolcu Lomana Tresor Lualua'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun sıkıntılı ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Demokratik Kongolu futbolcu Lomana Tresor Lualua'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah'ın yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Mehmet Özdilek'in hazırladığı rapora vurgu yaparak, "Teknik direktörümüzün sunduğu rapor doğrultusunda; sporcumuz Lomana Tresor Lualua süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Lomana LuaLua, Demokratik Kongolu futbolcu. Kariyeri boyunca İngiltere, Yunanistan ve Katar liglerinde forma giyen LuaLua 23 Mayıs 2012 tarihinde Kardemir Karabükspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayarak Türkiye'ye adım atmıştı.

Bilindiği gibi Çaykur Rizespor ligde geride kalan 4 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış, topladığı 2 puan ve -3 averajla 17. sırada yeralmıştı. Çaykur Rizespor, kendi evinde ilk haftada oynadığı Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalmış, 4. haftada ise Bursaspor'a 1-0 yenilmişti. Çaykur Rizespor, 2. haftada İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmış, 3. haftada Mersin İdmanyurdu'una ise 2-0 mağlup olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.