Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaykur Rizespor’da Akhisar Belediyespor hazırlıkları

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor maçında tüm odaklanmalarının üç puan üzerine olduğunu söyledi.Çaykur Rizespor hafta sonu evinde ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor....

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor maçında tüm odaklanmalarının üç puan üzerine olduğunu söyledi.
Çaykur Rizespor hafta sonu evinde ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki akşam idmanına tedavisi için bir süredir Mühin’te bulunan Kweuke’de katıldı. Kweuke takım arkadaşlarından ayrı olarak düz koşu yaptı. İdmanda kondisyon ağırlıklı çalışıldı.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hikmet Karaman, üç puan odaklı çalıştıklarını ifade edip, “Akhisar’da yeni bir teknik adam var. Tolunay hocaya hayırlı olsun. Oyun mantaliteleri belli olan, geçtiğimiz sezonda Süper Lig’de iyi bir grafik çizen Akhisar ile oynayacağız. Biz de geçen hafta mağlup olduk. İlk hafta iç sahada berabere kaldık. İkinci iç saha maçımız olacak. Tüm odaklanmamız üç puan üzerine. Bütün bunları söylerken rakibin defans ve hücumda önemli oyuncuları olduğunu biliyoruz. Karşılaşmaya maç gününe kadar hazır olacağız” dedi.
Kweuke’nin durumu iyi
Karaman, Münih’ten dönen Kweuke’de hızlı bir iyileşme gözlendiğini bu şekilde devam etmesi halinde yakın bir tarihte maçlara çıkabileceğini ifade edip, “Kweuke eğer yüzde 100 takım antrenmanlarını yapacak seviyeye gelebilirse 2-3 hafta içerisinde 15 dakika - 20 dakika kısmen rol alıp ondan sonra da takıma girebilir. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların hepsi son derece pozitif. Bugün Münih’ten geldi. Yarından itibaren kısım kısım takım idmanlarına girecektir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.