Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaykur Rizespor - Fethiyespor maçının ardından

Rize’de Çaykur Rizespor ile Fethiyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakası sonrası her iki takımın teknik direktörleri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.3-0 galip ayrıldıkları maç sonrası basın...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 21:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 21:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’de Çaykur Rizespor ile Fethiyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakası sonrası her iki takımın teknik direktörleri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
3-0 galip ayrıldıkları maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, gruplarda kalmanın önemli olduğunu belirterek, “90 dakika sonunda bence iyi bir maç çıkarttık. Havanın yağışlı oluşu ve bozuk zemin futbolu biraz eksiltmiş olabilir. Oyunun son bölümünde özellikle genç oyuncularımızdan Furkan’ın gol atması sevindirici. Rakip takıma da teşekkür ediyorum. Centilmence oynadılar” dedi.
Fethiyespor Teknik Direktörü Alaettin Hikmet Işık ise açıklamasında, “Bu maçta daha çok genç oyuncularımıza şans tanıdık. Amacımız ikinci bölgede iyi savunma yaparak hızlı hücum yapmaktı. Zaman zaman başarılı olduk ama final bölgesinde istediğimizi elde edemedik. İstediğimiz golü bulamadık. Sonuçta Rizespor Süper Lig’in kaliteli bir takımı. Bireysel hatalardan üç gol yedik. Rizespor’u terbi ediyorum“ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.