Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaykur Rizespor-Balıkesirspor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig’de kendi evinde Balıkesirspor’la 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, "Aldığımız bir puan iyi ama tatmin edici değil.” dedi. Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin ise, “Kazanamasak...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de kendi evinde Balıkesirspor’la 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, "Aldığımız bir puan iyi ama tatmin edici değil.” dedi. Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin ise, “Kazanamasak ta kaybetmediğimiz için sevinçliyiz” diye konuştu.

Özdilek, maç sonu yaptığı açıklamada, “Kazanmamız gereken bir mücadeleyi berabere bitirdik. İyi oynadığımız dakikalarda mağlup duruma düştük. Biz devamlı galibiyeti kovalayan taraftık. Geriden gelerek maçı 2-2’ye getirdik. Evimizde kazanamamanın getirdiği baskı var. İlk yarı coşkulu oynadık ama ikinci yarı coşkumuzu telaşa çevirdik. Çok çalışmamıza rağmen yine duran toptan gol yedik. Bu hastalığımız devam ediyor ve bunu biran önce çözmeliyiz. Süper lig seviyesindeki bir takım bu kadar basit goller yememeli. Galibiyeti de bulabilirdik. Üzgünüz. Kendi evimizde kazanıp yolumuza devam etmek istiyorduk. Kazanıp ligde 5-6 basamak yukarıya çıkmak bizim elimizdeydi. Mağlubiyetten geri gelerek 1 puan almak iyi ama tatmin edici değil. Yinede oyuncularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise “İlk yarı boyunca daha derli toplu oynadık. İkinci yarı baskı yedik. 2-1 öne geçtikten sonra baskı ve gol yedik. Sonuç olarak her iki takımda birer puan aldı. Kazanamasak da kaybetmediğimiz için sevinçliyiz. İki ölü toptan gol yedik. Deplasmanda iyi oynadık. Kazanabilirdik ama biraz daha sakin olmamız lazımdı.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.