Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Castro: “Antalyaspor, Fenerbahçe’ye Bu Kadar Gol Atıyorsa Biz De Yapabiliriz”

Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro, cuma günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi, "Antalyaspor, Fenerbahçe’ye bu kadar gol atıyorsa biz de yapabiliriz. Fenerbahçe karşısında elimizden gelenin en iyisini yapıp orada puan çıkartmalıyız"...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro, cuma günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi, "Antalyaspor, Fenerbahçe’ye bu kadar gol atıyorsa biz de yapabiliriz. Fenerbahçe karşısında elimizden gelenin en iyisini yapıp orada puan çıkartmalıyız" dedi.
Kasımpaşa, cuma günü Ülker Stadyumu’nda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde akşam saatlerindeki antrenman öncesi Portekizli oyuncu Andre Castro açıklamalarda bulundu.
İlk olarak geçen hafta sonu oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendiren Castro, "Sonuç olarak bizi üzen bir maçtı. İlk dakikadan itibaren kazanmak istemiştik. Fena da gitmiyordu ama sonuçta kaybettik. Bana göre abartılmış ikinci sarı karttan dolayı 10 kişi kaldık. Kartı gördükten sonra golü yedik. İkinci sarı karttan oyuncu atacaksanız pozisyondan gerçekten emin olmalısınız. Bana göre biraz abartılmış bir karttı. Fakat o maçı unutup, önümüzdeki maçta galip gelmek için elimizden geleni yapmalıyız" diye konuştu.
“FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT”
Ligin 21. haftasında konuk olacakları Fenerbahçe maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcu, “Bir maç kaybettikten sonra önümüze çıkan çok önemli bir fırsat Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe’ye çok büyük saygımız var. Kadrosu iyi ve ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Onlara saygı duyuyoruz. Elimizden gelenin en iyisinin yapıp, kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.
“EKSTRA MOTİVE OYNAYACAĞIM”
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın eski hocası olduğunun ve Portekizli birçok arkadaşının sarı-lacivertli kulüpte oynadığının hatırlatılması üzerine Castro, “Oldukça enteresan bir maç olacak. Arkadaşlarımıza karşı ekstra motive şekilde oynayacağım. Fenerbahçe’nin stadında onlarla karşı mücadele etmek ilginç ve zevkli olacak” ifadelerini kullandı.
“PEREIRA OFANSİF FUTBOLU VE TOPUN KENDİSİNDE OLMASINI SEVEN BİR HOCA”
Castro, eski hocası Vitor Pereira ile ilgili bir soru üzerine, "Benim tanıdığım kadarıyla, Fenerbahçe’deki görevinden bahsetmeyeceğim fakat Porto’dayken iyi bir takım oluşturmuştu. Ofansif futbolu ve topun kendisinde olmasını seven bir hoca. Porto’da gayet atak oynuyorduk. Burada ise atak oyun oynamaması takımın istediği seviyede olmamasından olabilir. Fenerbahçe’deki yaptığı işi değerlendiremem. Tanıdığım kadarıyla ofansif oynatan bir hoca” cevabını verdi.
“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIP ORADAN PUAN ÇIKARTMALIYIZ”
Sarı-lacivertli takımın hem kupada hem de ligde 1 haftada rakiplerinden 7 gol yemiş olmasının kendilerini motive edip etmediğinin sorulması üzerine Kasımpaşalı futbolcu, şöyle konuştu:
“Fenerbahçe’nin son oynadığı maçları izleyeceğiz ve analizler yapacağız. Bu konuda oldukça iyiyiz. Hocamız ve yardımcı hocamız karşı takımlar hakkında bilgi veriyor ve bunlar da işimize yarıyor. Antalyaspor, Fenerbahçe’ye bu kadar gol atıyorsa biz de yapabiliriz. Fenerbahçe karşısında elimizden gelenin en iyisini yapıp oradan puan çıkartmalıyız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.