Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Carlos: Manisaspor karşısında oynanan oyundan memnun değilim

Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Roberto Carlos, takımının oyunundan memnun olmadığını söyledi. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Roberto Carlos, takımının oyunundan memnun olmadığını söyledi. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Carlos, “İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Çok yavaş bir oyun oldu. Daha iyi olmak için çok çalışmayız. Öncelikle başkanımızla oturup görüşmemiz gerekiyor. Kendi görüşlerimi ona aktaracağım, daha sonra belki bu basınla da paylaşılabilir.” dedi.

Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu ise futbolseverlere güzel bir maç seyrettirdiklerini söyledi. Akhisar karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Mutlu, “İyi bir futbol oynadık. Manisaspor için ileriye dönük ümit veren bir maç sergiledik. Pozisyon vermeden ancak gol yiyerek maçı bitirdik. 10 kişi kaldığımız zaman bile oyunda eksikliği hissettirmedik. Kupada yapabildiğimiz kadarını yapmaya çalışıyoruz, bizim için önemli olan lig. Bu güzel oyunumuzu da oraya yansıtıp iyi sonuçlar almak istiyoruz.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.