Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Carlos: Kayseri Erciyes maçı çok zor olacak

Kayseri Erciyesspor hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da Teknik Direktör Roberto Carlos, Kayseri Erciyesspor maçının tehlikeli ve zor bir maç olacağını söyledi. Carlos ligin alt sıralarında oynayan takımların ilk 5’de yer alan takımlara...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Carlos: Kayseri Erciyes maçı çok zor olacak
Kayseri Erciyesspor hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da Teknik Direktör Roberto Carlos, Kayseri Erciyesspor maçının tehlikeli ve zor bir maç olacağını söyledi. Carlos ligin alt sıralarında oynayan takımların ilk 5’de yer alan takımlara göre daha iyi oynadığını vurguladı.

Teknik direktör Carlos, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları Trabzonspor maçında rakiplerine göre üstün bir oyun sergilediklerini anlatarak, takım olarak iyi bir yolda olduklarını söyledi. Cuma günü akşam sahalarında ağırlayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili de konuşan Carlos, rakiplerinin alt sırada olmasının fazla önemi olmadığına işaret ederek, alt sıralarda yer alan takımların bazen ilk 5 sıradaki takımlara göre daha iyi oynayabildiğini, bu yüzden tehlikeli ve zor bir maç oynayacaklarının altını çizdi.

Maçın zorluğuna göre hazırlanacaklarını ve ofansif olarak iyi işler yapmaya çalışacaklarına değinen Roberto Carlos, "Sabırlı oynayarak gereken zamanda golü bulmaya çalışacağız. Bu maçı kazanmamız durumunda alacağımız puanlarla ligin çok üst sıralarına yükselme şansımız var. O yüzden bu maç bizim için çok önemli olacak." diye konuştu.

Teknik direktör Carlos, takımın durumuyla ilgili olarakta daha taktiksel, fiziksel ve oyun anlamında yapacakları çok şey olduğundan bahsederek, takım olarak iyi gittiklerini bir iki ay içinde daha iyi olacaklarını sözlerine ekledi.

SİVASSPOR’DA NEŞELİ ÇALIŞMA

Bu arada kırmızı - beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan çalışmada oyuncuların çok neşeli olduğu gözlendi.

Antrenmandan önce Carlos oyuncularıyla saha içinde bir toplantı yaparak, bir takım uyarılarda bulundu. Pas çalışması ile başlayan antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Hata yapan takım her zaman olduğu gibi ceza aldı. Kaleciler ise bir süre takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenmana izinli olan Grosicki ile dinlendirilen Aatıf katılmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.