Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Carlos: Berabere kalmamıza rağmen takımdan memnunum

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor'da Teknik Direktörü Roberto Carlos, Akhisarspor ile berabere kalmalarına rağmen takımdan memnun olduğunu söyledi.Maç sonu düzenlenen basın...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2014 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Carlos: Berabere kalmamıza rağmen takımdan memnunum
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor'da Teknik Direktörü Roberto Carlos, Akhisarspor ile berabere kalmalarına rağmen takımdan memnun olduğunu söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, ilk yarıda ikinci yarıdaki gibi bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade etti. İkinci yarıda Sivasspor'un kimliğini ortaya koyduğunu belirten Carlos, "Akhisar gibi kazanmak için oynayan bir takıma karşı yüreğini ortaya koyarak mücadele eden bir Sivasspor vardı sahada. Her ne kadar bugün beraberlik almış olsak da ben takımımdan memnunum. Hakem maçın başından beri bazı kararsızlıklar yaşadı. Penaltı verip sonra iptal edilmesi de bunlardan biriydi. Hakemler hakkında fazla konuşmak istemiyorum, fakat bugün kararları pek de beğenmedim. Çok güven veren kararlar değildi. Futbolda bazen böyle şeyler oluyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.