Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Capello ve ekibine iki aydan beri maaş ödemediği iddia edildi

Rusya Futbol Birliği’nin (RFS) iki aydan beri Rusya Milli Futbol Takımı hocası Fabio Capello ve teknik ekibin maaşlarını ödemediği iddia edildi.Sport-Express Gazetesi’nin haberine göre Capello ve yardımcıları en az iki aydan beri maaşını...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Capello ve ekibine iki aydan beri maaş ödemediği iddia edildi
Rusya Futbol Birliği’nin (RFS) iki aydan beri Rusya Milli Futbol Takımı hocası Fabio Capello ve teknik ekibin maaşlarını ödemediği iddia edildi.

Sport-Express Gazetesi’nin haberine göre Capello ve yardımcıları en az iki aydan beri maaşını alamıyor. İddiaya göre ödemelerin gecikmesi 2014 Dünya Kupası’ndan gelecek paralardan dolayı kaynaklanıyor. Habere göre FIFA’nın 2014 Dünya Kupası için katılan takımlara verdiği paraların çoktan gelmiş olması gerekiyor.

Bazı kaynaklara göre ise maaş gecikmeleri RFS’deki finans süreci yönetimi ile ilgili. Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

2014 Dünya Kupasına Capello yönetiminde giden Rusya Milli Futbol takımı gruplardan çıkamayarak büyük tepki toplamıştı. RFS Başkanı Nikolay Tolstıh, milli takım oyuncuları ve teknik heyete Brezilya dönüşü prim verilmeyeceğini açıklamıştı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, Dünya Kupası’na giden milli takım hocaları arasında en çok parayı 6,7 milyon sterlin ile Capello kazanıyor. İddiaya göre Rusya, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Capello ile yollarını ayırmak isterse 32 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.