Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çapa: "Ligin 10. haftasından sonra daha iyi takım olacağız”

TFF 1. Lig’in 7. haftasında Boluspor kendi evinde Denizlispor’u 2-0 mağlup ederken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Birbirini daha yeni yeni tanıyan bir takımımız var. Ligin 10. haftasından sonra çok iyi bir ekip olacağız” dedi....

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çapa: "Ligin 10. haftasından sonra daha iyi takım olacağız”
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Boluspor kendi evinde Denizlispor’u 2-0 mağlup ederken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Birbirini daha yeni yeni tanıyan bir takımımız var. Ligin 10. haftasından sonra çok iyi bir ekip olacağız” dedi. Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, “Takımımı bugün tanıyamadım. Taraftar istedi diye istifa etmem” dedi.
Çapa: "Sıkıntılı geçiyor"
Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Her bir sonraki karşılaşmamıza önceki karşılaşmada neleri iyi, neleri kötü yaptığımızı değerlendirip çıkıyoruz. Ama bu süreç içerisinde de ligi tanımaya çalışıyoruz. Birçok oyuncumuzun ligi tanımıyor olması bizim açımızdan sıkıntılı geçiyor. Bugüne kadar maç yayını yoktu ve bu da bir hayli sıkıntıydı. Bundan sonraki süreçte hem kendi takımımızı hem de rakip takımları analiz ederek daha iyi işler ortaya çıkaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Çapa, “Rakip takıma baktığımızda ileride çok etkili futbolcuları vardı. Kontraya dayalı bir oyun felsefesi olduğunu zaten biliyorduk. Burada topun inisiyatifini bize bırakacaklardı. Özellikle defanstan çıkacağımız ve kaptırdığımız toplardan sonraki ikinci ve üçüncü alanı iyi değerlendireceklerini düşünüyorduk. Biz de buna karşı daha temkinli oynayarak, daha çok uzun top kullanarak ve orta sahada topları kazanıp ondan sonra varyasyonları yakalayalım diyerek belirlemiştik maçtan önce. Nitekim de bu şekilde oldu. Ligin 10. Haftasından sonra birbirini daha iyi tanıyan bir ekip olacağız” şeklinde konuştu.
Denizlispor cephesi
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise takımını tanıyamadığını ifade ederek, "İyi başladığımız bir oyundu ama maçın 20. dakikasında 27 numaralı oyuncumuz Sankoh’un sakatlanarak ambulansla hastaneye götürülmesi diğer futbolcuları çok etkiledi. Gerçekten takımımı tanıyamadım. Çünkü biz böyle bir takım değiliz” dedi.
Denizlispor taraftarının karşılaşmanın son 10 dakikasında tribünlerden “istifa” sloganları atmasını da değerlendiren Teknik Direktör Selahattin Dervent, “İstifa konusu benim yönetimimle konuşacağım bir konudur. Taraftar istiyor diye böyle bir şey söz konusu olamaz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.