Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankırı'lı kadın boksörden dünya şampiyonluğu sözü

Kore’de yapılan AIBA Dünya Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Emine Bozduman, Çankırı'da sporseverlerin gurur kaynağı oldu.65 Ülkeden 331 sporcunun katıldığı ve geçtiğimiz hafta sonunda Kore’de yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı'lı kadın boksörden dünya şampiyonluğu sözü
Kore’de yapılan AIBA Dünya Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Emine Bozduman, Çankırı'da sporseverlerin gurur kaynağı oldu.

65 Ülkeden 331 sporcunun katıldığı ve geçtiğimiz hafta sonunda Kore’de yapılan AIBA Dünya Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda üçüncü olan Çankırılı sporcu Emine Bozduman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü'nü ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Benim için bu bir başlangıç daha çok çalışarak şampiyon olacağım." dedi.

Türkiye'yi +81 kiloda temsil eden Emine Bozduman, 2014 yılı içinde daha önce de Avrupa üçüncüsü olduğunu belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başarılı sporcuya övgü dolu sözler sarf eden İl Müdürü Yıldız ise "Emine çok yetenekli bir sporcu, bizim gururumuz. Çankırımızı bu önemli şampiyonada başarıyla temsil etti. Daha da çalışarak ülkemizi ve Çankırımızı en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Bunun için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.