Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canik’in milli gururu

Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı’nın alt yapı oyuncusu 14 yaşındaki Aleyna Cengizhan, Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için ikinci kez milli takıma seçildi.Alt yapıya büyük önem veren Samsun Canik Belediyespor...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Canik’in milli gururu
Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı’nın alt yapı oyuncusu 14 yaşındaki Aleyna Cengizhan, Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için ikinci kez milli takıma seçildi.
Alt yapıya büyük önem veren Samsun Canik Belediyespor Kulübü, milli takıma da oyuncu kazandırıyor. Boks, atletizm, güreş, badminton gibi birçok dalda milli sporcu yetiştiren kulübün bünyesindeki basketbol takımının genç oyuncusu 14 yaşındaki Aleyna Cengizhan, ikinci kez milli takıma çağrıldı. İki metre boyundaki genç basketbolcu, 2016 yılında düzenlenecek Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için U15 Yıldız Kız Milli Takım’ın 27-30 Kasım 2016 tarihleri arasında Bursa’da yapacağı hazırlıklara katılacak.
Gelecek vadeden sporcular arasındaki Aleyna Cengizhan’ın milli takıma çağrılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Antrenör Can Küntüşlü, "Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız hem şehrimizi Süper Lig’de temsil eden takımımıza hem de ülkemize sporcular yetiştirmek. Çalışmalarımızın meyvesini almak bizleri mutlu ediyor. Bize her türlü çalışma imkanını sunan ve bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Başkanımız Osman Genç’e teşekkür ederiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.