Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Caner Erkin: "Umarım Euro 2016’da İz Bırakabiliriz"

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Caner Erkin, Avrupa Şampiyonası’ndan önce Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamaya odaklandığını belirterek, "Umarım EURO 2016’da iz bırakabiliriz" dedi.Caner, İsveç ile oynanacak hazırlık maçı öncesi UEFA’nın...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Caner Erkin, Avrupa Şampiyonası’ndan önce Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamaya odaklandığını belirterek, "Umarım EURO 2016’da iz bırakabiliriz" dedi.
Caner, İsveç ile oynanacak hazırlık maçı öncesi UEFA’nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Haziran ayında Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 (Avrupa Şampiyonası) eleme gruplarına çok kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Caner, "Herkes şansımızın bittiğini söylüyordu. Ama biz bir şansımız olduğu düşüncesini kaybetmedik. Sonra bazı zaferler kazandık ve bir daha mağlup olmadık. Son 3-4 ayda Avrupa’nın en iyi milli takımlarından biri olduk. İzlanda karşısında son dakikalarda gelen golle gruplarda en iyi üçüncü olarak Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandık. İnanılmaz bir histi. Her oyuncu finallerde olmak ister, umarım orada iz bırakabiliriz" diye konuştu.
"BİZ DE KALİTELİ BİR TAKIMIZ"
Ay-yıldızlı takımın İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan’ın yer aldığı gruptaki şansının sorulması üzerine milli oyuncu, "Çek Cumhuriyeti ile tekrar aynı gruptayız. Ne biz onlardan kurtulabiliyoruz ne de onlar bizden kurtulabiliyor. İspanya’dan bahsetmeye gerek bile yok. Çok yüksek kaliteli oyunculara sahipler. Hırvatistan da öyle. Ama söylediğim gibi biz de kaliteli bir takımız" cevabını verdi.
"BÜTÜN DÜNYA NELER YAPABİLECEĞİMİZİ BİLİYOR"
27 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım’ın en büyük probleminin odaklanamamak olduğunu dile getirerek, "Ancak bütün dünya iyi günümüzde olduğumuzda neler yapabileceğimizi biliyor. Bu yüzden ilk maçtan başlayarak çok iyi konsantre olmalıyız. Bunu başardığımızda da rakibin kim olduğu fark etmeyecek. Önemli olan kendimize karşı verdiğimiz mücadele" şeklinde konuştu.
"ÖNCE KULÜBÜMLE ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANIYORUM"
İlk kez Avrupa Şampiyonası’nda forma giyeceğini hatırlatan Caner, "Ama her şeyden önce kulübümle şampiyonluğu kazanmaya odaklanıyorum. Bundan sonra turnuvaya kendimi hazırlamak için bir ara süreç var. Şimdilik Avrupa Şampiyonası aklımızın bir köşesinde. Orada olacağım için gerçekten çok heyecanlıyım" açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.