Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Caner Erkin: “Alnımızın Akıyla Gruptan Çıkacağız”

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Caner Erkin, A Milli Takım’ın gruptan alnının akıyla çıkacağını söyledi.2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdüren A Milli...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Caner Erkin, A Milli Takım’ın gruptan alnının akıyla çıkacağını söyledi.
2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım’da başarılı oyuncu Caner Erkin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Avantajlı olan tarafın kendileri olduğunu belirten Erkin, “İki maçı da kazanırsak, hatta 4 puan bile alsak Play-off’a kalıyoruz. Bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Sonuçta buraya kadar geldik. Hiçbir şekilde Hollanda’ya bırakmak istemiyoruz. Benim fikrim bu gruptan alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı takım arkadaşı Robin van Persie’nin açıklamalarının sorulması üzerine ise Erkin, ”O onun düşüncesi. Tabii bununla ilgili konuştuğumuz zamanlar oldu. Ama biz onun gibi düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.
“2 MAÇI DA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”
Caner Erkin, oynamadan maç kazanılmadığını vurgulayarak, “Milli maçlarda da kulüp maçlarında da hiç zaman sahaya çıkmadın kazanılmıyor. Oynamadan maç kazanılmıyor. Hollanda’nın da 2 maçtan 6 puan alacağının garantisi yok. Biz 2 maçımızı da kazanmak için çıkacağız. Beraberlik aklımızda yok” dedi.
Hollanda Teknik Direktörü Blind’in İzlanda ve Çek Cumhuriyeti teknik adamlarına mail yollaması ile ilgili soruya ise Caner, “Bizim böyle şeylere takılmamız gerekiyor. Kendi maçlarımıza bakmalıyız. Her şey bizim elimizde. Böyle şeyleri umursamamalıyız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.