Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkalespor şampiyon oldu

Çanakkale’de düzenlenen Kadınlar Voleybol Balkan Kupası voleybol karşılaşmalarının finalinde Çanakkale Belediyespor Bulgar ekibi Kazanlak ile karşılaştı. Maçı 3-0 kazanan Çanakkale belediyespor, kupanın sahibi oldu.Çanakakle Anafartalar...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de düzenlenen Kadınlar Voleybol Balkan Kupası voleybol karşılaşmalarının finalinde Çanakkale Belediyespor Bulgar ekibi Kazanlak ile karşılaştı. Maçı 3-0 kazanan Çanakkale belediyespor, kupanın sahibi oldu.
Çanakakle Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nın son karşılaşmasında ev sahibi Çanakkale Belediyespor Bulgaristan’ın Kazanlak takımıyla karşılaştı.
Karşılaşmayı, 25-9, 25-15 ve 25-10 setlerle 3-0 kazanan Çanakkale Belediyespor, Balkan kupasının sahibi oldu. Çanakkale Belediyespor, dün oynanan karşılaşmada Karadağ temsilcisi AOK Rudar Pljevlja’yı da 3-0 mağlup etmişti.
Final maçını Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan ile çok sayıda vatandaş izledi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle Çanakkale Belediyespor kupasını Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ’ın elinden aldı. İkinci olan Bulgar ekibi Kazanlak ise madalya ve plaketlerini BVA Süpervizörü Boris Pabornikov ve Çanakkale Belediyespor ana sponsoru 17 Burda AVM Genel Müdürü Erol Yıldız’ın elinden aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.