Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Dardanel Ata’nın huzurunda

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çanakkale Dardanel, bugün MKE Kırıkkalespor ile oynayacağı zorlu maç öncesi geldiği Ankara’da Anıtkabir’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.Geçtiğimiz hafta kendi evinde Batman Petrolspor’a...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Dardanel Ata’nın huzurunda
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çanakkale Dardanel, bugün MKE Kırıkkalespor ile oynayacağı zorlu maç öncesi geldiği Ankara’da Anıtkabir’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz hafta kendi evinde Batman Petrolspor’a mağlup olan ve kötü gidişini sürdüren kırmızı-beyazlar, hafta arası maçında bugün Kırıkkalespor ile puan mücadelesi yapacak. Batman Petrol maçı sonrası izin verilmeyen ve pazar günü rejenerasyon antrenmanı yapan kırmızı-beyazlar, pazartesi günü tek çalışma yaptıktan sonra dün sabah uçak ile İstanbul, oradan da Ankara’ya geçti.
Ankara’da konaklayacakları otele geçmeden Anıtkabir’i ziyaret eden Çanakkale Dardanel kafilesi, 10 Kasım 2016’da ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde Ata’nın huzuruna çıktı. Anlamlı bu ziyarette özel anlar yaşayan kırmızı-beyazlı futbolcu ve yöneticiler Anıtkabir’in içerisinde bulunan müzeleri de gezdi.
Çanakkale Dardanel Başkan Vekili ve kafile Başkanı Engin Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda olmanın özel manevi duygularını yasamanın kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi. Yalçın, bu ziyaretin futbolcular için de ayrı bir motivasyon olduğunu belirterek, "Bu zor süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şey moral ve motivasyon. Bu ziyaret bu anlamda iyi bir moral oldu. Umarım Kırıkkale maçında olumlu etkisini göreceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.