Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Belediyespor’da Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, dış transferde 3, iç transferde 1 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzalandı.Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Gözde Dal...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Belediyespor’da Transfer Çalışmaları Devam Ediyor
Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, dış transferde 3, iç transferde 1 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzalandı.
Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Gözde Dal ve Buse Kayacan, Halkbank’tan Seda Arısoy ile iç transferde Şule Yetimoğlu ile birer yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak gelecek sezona yönelik çalışmalarını çok hızlı şekilde sürdürüyoruz. Gelecek sezon hem kenti hem de Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil edeceğiz. Dolayısıyla Çanakkale’ye ve kulübümüze yakışır kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Elbette bu kadroyu oluştururken kendi imkanlarımızı da göz önünde bulunduruyoruz. Kuracağımız takım da kentimizi çok daha iyi noktalara getirecektir. Bugün de Türk voleybolunda gerçekten önemli başarılara imza atmış arkadaşlarımızla sözleşme imzalayacağız. Bu sözleşmelerin hem kendilerine hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız belasız başarılı bir sezon geçiririz" dedi.
Öte yandan Güneşhan, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Buse Kayacan ile de 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, sporcunun yurt dışında bulunmasından dolayı imza törenini ileri ki bir tarihte yapacaklarını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.