Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Belediyespor Avrupa Yolunda

Avrupa kupalarında Çanakkale’yi temsil etme hakkı kazanan Bayanlar Voleybol 1. Lig takımı Çanakkale Belediyesporlu oyuncular kente dönüş yaptı.Çanakkale Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti taşıyan otobüsü, belediye hizmet binası önünde...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa kupalarında Çanakkale’yi temsil etme hakkı kazanan Bayanlar Voleybol 1. Lig takımı Çanakkale Belediyesporlu oyuncular kente dönüş yaptı.
Çanakkale Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti taşıyan otobüsü, belediye hizmet binası önünde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başkan yardımcıları ve Belediye çalışanları tarafından karşılandı. Renkli anların yaşandığı karşılamada oyunculara çiçekler takdim edilip, konfeti yağmuruna tuttular.
Çanakkale Belediyespor takımının 3 yıldır adım adım başarıya koştuğunu belirten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Her sene performansımız daha da artıyor. Bu sene hedefimiz Avrupa kupalarında mücadele etmekti. Bunu başarmanın sevincini yaşıyoruz. Takımı kutluyorum" dedi.
Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan ise, "Dört sene önce takımımız 1. Lig’e çıktığı zaman yine belediyenin önünde başkanımızla bu takım ile kenti Avrupa kupalarında temsil edeceğiz demiştik. Şimdi bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, oyuncular ve teknik heyetle birlikte Çanakkale Belediye Meclisi Salonu’nda pasta kesildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.