Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Cangök: "Savaşarak kazanacağız"

TFF 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Denizlispor ile cumartesi günü karşılaşacak olan Balıkesirspor’da, Teknik Direktör Can Cangök, "Maçı savaşarak kazanacağız" dedi.Balıkesirspor’da Teknik Direktör olarak göreve geldiği 7. haftadan...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Denizlispor ile cumartesi günü karşılaşacak olan Balıkesirspor’da, Teknik Direktör Can Cangök, "Maçı savaşarak kazanacağız" dedi.
Balıkesirspor’da Teknik Direktör olarak göreve geldiği 7. haftadan bu yana oynadığı 3 lig maçında 10 golle 7 puan toplayan Can Cangök, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçından da 3 puan puan bekliyor.
Maç öncesi değerlendirmede bulunan Cangök, "Balıkesirspor’da göreve geldiğim günden bu yana futbolcularımın takıma olan katkıları gün geçtikçe artıyor. Balıkesir’de her şey birlik ve beraberlikle çok daha güzel. Balıkesirspor’un başarısı ve bu şehrin başarısıdır. Balıkesirspor başarılı oldukça hepimiz başarılı oluruz. Denizli maçına antrenmanlar ile hazırlanıyoruz. Takımımda Muhammet Ali dışında eksiğimiz yok. Hafta sonu oynayacağımız Denizli maçında takımım savaşarak 3 puan alacağına inanıyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.