Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalımbay: “Takımımdan Böyle Bir Oyun Beklemiyordum”

Kasımpaşa’nın deplasmanda 4-1 kaybettiği Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Takımımdan böyle bir oyun beklemiyordum. Üzüldüğümüz bir maç oldu, final maçı gibi bir maçtı”...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa’nın deplasmanda 4-1 kaybettiği Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Takımımdan böyle bir oyun beklemiyordum. Üzüldüğümüz bir maç oldu, final maçı gibi bir maçtı” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Galatasaray’a 4-1 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugünkü maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, “O doğrultuda geldik bugünkü maça. Maçın gidişatı iyi gidiyordu, gol yedik ve gol bulduk. Bizim son haftalardaki sıkıntımız çok gol kaçırmamız. İkinci yarı Umut’un oyuna girmesi Galatasaray için ayrı bir güç oldu. Ona rağmen pozisyonlar bulduk ama maalesef yine değerlendiremedik. Yapacak bir şey yok. Takımımdan böyle bir oyun beklemiyordum. Üzüldüğümüz bir maç oldu, final maçı gibi bir maçtı. Oyuncularımdan daha dikkatli olmalarını bekliyordum ama bugün tecrübe konuştu. Galatasaray, Rize maçından sonra daha iyi oynamaya başladı. İyi bir galibiyet aldılar. Kalan 4 maçı iyi şekilde bitirip önümüzdeki yıllarla ilgili program yapmamız gerekiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.