Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalımbay: Samsunspor'u yenerek avantajımızı koruduk

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda Samsunspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.Çalımbay, 3-1 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada kupaya başladıkları Bursaspor maçını berabere...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda Samsunspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Çalımbay, 3-1 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada kupaya başladıkları Bursaspor maçını berabere bitirmelerinin avantaj olduğunu söyledi. Bu avantajı sürdürmek için Samsun maçını kazanmaları gerektiğini aktaran Çalımbay, "Kazandık mutluyuz. Daha çok maç eksiği olan arkadaşlarımızı oynattık. Bazı şeyler istediğimiz gibi olmadı ama genelde çok iyi idi. Önemli olan bunu devam ettirmek. Oynayacağımız bir Karagümrük maçı var. Suni çimde oynanacağı için nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Takımımız alışık değil. Ayakkabıları bile belki normal ayakkabı değil. Suni çimde antrenman yapacak zamanımız yok. Çünkü kritik bir Galatasaray maçımız var. Ondan sonrada Karagümrük maçını oynayacağız. Bursaspor'un da serzenişi var. Hem sakat oyuncuların olması hem de maçın zor geçmesi açısından. Kupada iyi gitmek istiyorsak Karagümrük maçını da kazanmamız gerekir." şeklinde konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, bu maçları ligde yer bulamayan oyuncuların maç tempolarını artırmak adına değerlendirdiklerini ifade etti. Altın şunları söyledi: "Futbolcularım istediklerini sahaya yansıttılar. Mağlup olduk ama futbol adına işi şeyler yaptık. Arkadaşlarımızla bir takım şeyleri konuştuk. Onu da sahaya yansıttılar. Hepsini kutluyorum. Mersin İdmanyurdu'na da başarılar diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.