Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalımbay: “Hakemler Bu Sene Kasımpaşa Takımını Kenara Attı”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, maçın hakemlerini eleştirdi. Çalımbay, "Hakem arkadaşlarımız bu sene gerçekten Kasımpaşa takımını aldılar ve bir kenara...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, maçın hakemlerini eleştirdi. Çalımbay, "Hakem arkadaşlarımız bu sene gerçekten Kasımpaşa takımını aldılar ve bir kenara attılar" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Kasımpaşa, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Mağlubiyeti hak ettik. Çünkü ben defanstan bu kadar bariz hatalar beklemiyordum. İnanılmaz şekilde beklentimin çok çok altında kötü oynadık. Yaptığımız hatalardan dolayı geri düştük. Bizim bu sezon en büyük sıkıntılarımızdan biri hakemler. Bize göre yüzde bir milyon penaltı pozisyonumuz var ama vermedi. Ben bunların hata olduğuna değil, bilerek yaptıklarına inanıyorum. Bir tek bu maç değil. Çoğu maçımızda hakem hataları oldu. Bu maçta penaltıyı verse maçın seyri değişecekti. Yediğimiz gol de kalecimizin şanssızlığı. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama en çok üzüldüğüm şey hakem arkadaşlarımızın yaptığı hatalar. Bu sene gerçekten Kasımpaşa takımını aldılar ve bir kenara attılar hakem arkadaşlarımız. Ayrıca Bursaspor’u ve bu stadı yapanları tebrik ediyorum. Harika bir stat olmuş” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.