Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalımbay: “Bugün Rahatlıkla Kazanabileceğimiz Maçı Kaybettik”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamd, ”Kalan 5 tane maçımız var. Onları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamd, ”Kalan 5 tane maçımız var. Onları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında kendi evinde Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısına sıkıntılı başladıklarını hatırlatarak, “Hem sakat futbolcularımız olsun hem de cezalı futbolcularımız olsun. O dönemi atlattıktan sonrada tekrar iyi bir çıkış yakaladık. Önümüzde bir hedef var ve bu hedefi yakalamak için bu maçı da geçmemiz gerekiyordu. Bu maçın zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın ilk yarısında Kayserispor bize istediğimiz kadar pozisyon verdi. Pozisyona girmeyen futbolcumuz neredeyse yok. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik ve çok kötü goller yedik. Bize yakışmayan goller yedik. Mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Çok üzgünüz. Hem için önemli bir maçtı hem de diğer takımları ilgilendiren bir maçtı. Takım olarak bunun daha üstünde oynamamız gerekiyordu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Arkadaşların acı çekmeden maç kazanılmayacağını bilmeleri gerekiyor. Yapacağımız bir şeyimiz yok. Kalan 5 tane maçımız var. Onları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu gün rahatlıkla kazanabileceğimiz maçı kaybettik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.