Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalımbay: "Bu Seneki Hedefimiz İlk 10"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu sene Spor Toto Süper Lig’de hedeflerinin ilk 10 arasında yer almak olduğunu söyledi.Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Viyana kentinde sürdüren Kasımpaşa’da teknik direktör Rıza...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu sene Spor Toto Süper Lig’de hedeflerinin ilk 10 arasında yer almak olduğunu söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Viyana kentinde sürdüren Kasımpaşa’da teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolculardan Tunay Torun ile Andre Castro, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Rıza Çalımbay, kampın çok güzel geçtiğini belirterek, "Çok güzel bir çalışma ortamı oldu. Buradaki en büyük sıkıntımız, eksik arkadaşlarımızın olması. Yeni bir takım yaptık. Oynadığımız hazırlık maçları iyi geçti. Maçlarda netice önemli değil, orada yaptığımız işler önemliydi. Bütün arkadaşlarımızı görme açısından iyi oldu. Bu seneki hedefimiz ilk 10. Taraftarlarımızdan beklentimiz, bizi desteklemeleri. Transferde en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Tunay Torun ise yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Yeni bir takım kurduk, yeni hoca ekibiyle beraber. Çok iyi çalıştık. İnşallah en iyi şekilde sezona başlayacağız" diye konuştu.
Kasımpaşa’nın yıldız isimlerinden Andre Castro da, "Takım çok mutlu. Bu sezon ilk 5’te olacağız. Geçen sene iyi oynayamadık. Bu sezon bizim için daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.
Geçen sezon taraftarların takımı yalnız bıraktığını söyleyen başarılı oyuncu, "Umarım bu sezon farklı olacak ve stada gelip bizi destekleyecekler" sözlerini sarf etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.