Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çakır’dan Alima Yeni Malatyaspor Yönetimine Güvenoyu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Alima Yeni Malatyaspor’un birçok alanda başarılı olduğunu söyledi.Büyükşehir Toplantı Salonu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çakır, yaptığı açıklamada olaya sadece...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Alima Yeni Malatyaspor’un birçok alanda başarılı olduğunu söyledi.
Büyükşehir Toplantı Salonu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çakır, yaptığı açıklamada olaya sadece şampiyonluk gözüyle bakmadıklarını, finansal anlamda, kulübü yönetme anlamında ve saha içi sonuçlar anlamında Alima Yeni Malatyaspor’un başarılı olduğunu savundu.
Genel manada takımı başarılı bulduğunu söyleyen Çakır, “Başarıya biz sadece şampiyonluk olarak bakmıyoruz. Burada bir şehir takımının oluşması, kalıcı, ayakları yere basan, iyi yönetilebilen, trende baktığınız zaman sağlıklı yönetilebilen bir takım var. Bir iki maçla Play-Off’a rahatlıkla gidebilecek pozisyondaydık. Yani Play-Off’u kıl payı kaçırdık. Ama bu önemli değil. Takımdan ümitliyiz. İnşallah arkadaşlarımız daha güçlü bir yönetim oluşturur. Çünkü ekonomi de burada çok önemli. Futbolda gerçekten ekonomi olmadan başarı bir yere kadar olur. Ama ekonomiyle de başarı yakalanamıyor. Futbolun bir çok dinamikleri var. Bu dinamiklerin ben yakalandığı kanaatindeyim. Dolayısıyla önümüzdeki yıllara şöyle bir baktığınız zaman ümit veren bir Malatyaspor oluştu. İnşallah bu artarak devam eder. Yönetim olarak, Malatyalıların sahiplenmesi olarak İstanbul’da bir gecenin yapılması, orada ciddi katkıların sağlanması insanların bu takımı sahiplendiğini ortaya koyuyor. Dolayısıyla ümitliyiz. Bunu da başarı olarak görüyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.