Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağla Büyükakçay, Cumhuriyet Kızları Turnuvası’nda yok

Bir süredir kasığından sakatlık yaşayan Çağla Büyükakçay, önümüzdeki hafta gerçekleşecek Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası’nda oynayamayacak. Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çağla Büyükakçay, Cumhuriyet Kızları Turnuvası’nda yok
Bir süredir kasığından sakatlık yaşayan Çağla Büyükakçay, önümüzdeki hafta gerçekleşecek Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası’nda oynayamayacak.

Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, kendisini bir önceki hafta Fransa’daki ITF turnuvasında mücadele etmekten alıkoyan kasık sakatlığından ötürü gelecek hafta Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nde düzenlenecek Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası’nda da boy gösteremeyecek.

2012’de teklerde final oynadığı, 2012 ve 2013’te çiftlerde mutlu sona ulaştığı turnuvadan çekilmek zorunda kalan Büyükakçay, sakatlığını atlattığı takdirde Kasım ayında sırasıyla İngiltere’deki 25 bin, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki 75 bin ve Hindistan’daki 50 bin dolar ödüllü ITF turnuvalarında raket sallayıp sezonu kapatacak.

Ağustos ayında 133.’lüğe kadar tırmanarak dünya sıralamasındaki en yüksek klasmanını yakalayan milli tenisçi, bu hafta 141. basamakta yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.