Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehirli atıcılar, milli takım seçmelerinde birinci oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü atıcıları, Trap milli takım seçmelerinin de yapıldığı müsabakalarda büyük bayanlar ve büyük erkekler kategorisinde birinci oldu. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu faaliyet programında yer...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü atıcıları, Trap milli takım seçmelerinin de yapıldığı müsabakalarda büyük bayanlar ve büyük erkekler kategorisinde birinci oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Kupası Trap yarışmaları Mersin Erdemli Atış Poligonu'nda yapıldı. 2015 yılı Trap milli takımı için seçme yarışmalarından biri olması nedeniyle rekor sayıda sporcunun katılımının gerçekleştiği müsabakalara Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları damga vurdu.

Yarışmalar sonucunda Büyük Bayanlar kategorisinde Büyükşehir Belediyesporlu Dilara Kızılsu birinci ve Nihan Gürer de dördüncü oldu. Büyük erkekler kategorisinde ise yarışmaya katılan 132 sporcu arasında ilk iki sırayı Büyükşehir Belediyesporlu Dr. Alp Kızılsu ve Oğuzhan Tüzün paylaştı.

Federasyon faaliyet programında belirtilen 2015 yılı milli takım seçmeleri bu yarışma ile sonuçlanırken, sporcuların milli takım tespitine esas yarışmalarda attıkları skorların ortalamaları ile 2015 yılındaki Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Güney Kıbrıs’ta yapılacak dünya kupalarına katılacak milli takım aday kadro listeleri belirlendi. 2016 Olimpiyat Oyunlarına kota veren Dünya Kupalarına katılacak Milli Takım aday kadro sıralamalarında Büyük erkeklerde Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Dr. Alp Kızılsu birinci, Oğuzhan Tüzün ikinci, büyük bayanlarda ise yine Büyükşehirli Nihan Gürer birinci ve Dilara Kızılsu da ikinci sırada yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.