Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’in Sultanları Tatsız Başladı

Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Azeri rakibi karşısında maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.Büyükşehir Belediyespor ve Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum Cengiz Göllü adına düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Azeri rakibi karşısında maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.
Büyükşehir Belediyespor ve Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum Cengiz Göllü adına düzenlediği Uluslararası 2. Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası bugün start aldı. Bursa ekibinin yanı sıra Galatasaray, Polonya’dan Atom Trefl Sopot, Fransa’dan Cannes, Azerbaycan’dan Telekom Baku ve Rusya’dan Proton Saratov ekiplerinin 7 Ekim’e kadar sürecek mücadelesinde ilk gün geride kalırken, Büyükşehir Belediyespor´un Sultanları, ilk maçında galibiyete ulaşamadı.
Cengiz Göllü Voleybol Salonu´nda gerçekleştirilen organizasyonda ilk maçında Azerbaycan´dan Telekom Baku takımıyla karşılaşan yeşil-beyazlılar, rakibinden set alamadı. Kadrosunu yenileyen ve yeni sezonda da Avrupa´yı hedefleyen Bursa ekibi, rakibi karşısında ilk seti 27-25 kaybederken, ikinci sete iyi başladı. Teknik molalarda rakibine üstünlük kuran Büyükşehir Belediyespor, son bölümde Azerbaycan ekibinin bloklarını geçemedi.
Rakibinin file önündeki etkinliğini durduramayan yeşil-beyazlılar, set 29-27 kaybetti. Üçüncü sette oyundan iyice düşen Bursa ekibi, rakip blokları aşmakta zorlanırken, seti de 25-20 kaybetti. Bu sonuçla maçtan 3-0 mağlup ayrılan Büyükşehir Belediyespor, turnuvaya yenilgiyle başlamış oldu. Bursa ekibi, turnuvadaki ikinci maçını bugün saat 18.00´de Galatasaray ile yapacak.
Bu arada organizasyonda dün oynanan diğer maçlarda Saratov, Galatasaray´ı, Trefl Sopot da Cannes´ı 3-0´lık skorlarla mağlup etti.
Turnuva´da günün programı:
13.00 Telekom Baku -Trefl Sopot
15.30 Cannes - Saratov
18.00 Bursa Büyükşehir Belediyespor -Galatasaray
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.