Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’in Raketlerinden Bir Destan Daha

Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı Bursa’ya bir şampiyonluk daha getiriyor.Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Kupası finali ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Fransa temsilcisi CP LYSSOIS...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir’in Raketlerinden Bir Destan Daha
Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı Bursa’ya bir şampiyonluk daha getiriyor.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Kupası finali ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Fransa temsilcisi CP LYSSOIS Lille Metropole Takımı’nı iki kez geri düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek Bursa’da oynanacak finalin rövanşı için büyük avantaj sağladı. Fransızların büyük ilgi gösterdiği maçın oynandığı salonu tıklım tıklım dolduran taraftarlarının desteği ile karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım ilk seti 11-5, 11-8 ve 11-4’lük skorlarla galip tamamladı. İkinci sette Büyükşehir’in yıldız oyuncusu Melek, çekişmeli geçen ve ilk seti kaybettiği mücadelede rakibi Berbie Szocs’u 3-1 yenmeyi başardı. Zorlu geçen 3. sette ise Maria Dolgikh, rakibi Agnes Le Lannic’e 11-2, 12-10 ve 13-11’lik skorlarla 3-0 yenildi. 4. sette Melek, 11-8 mağlup başladığı maçı 11-13, 8-11 ve 7-11’le 3-1 kazanarak Büyükşehir Belediyespor’u Fransız rakibi karşısında 2-2’ye taşıdı. Kazananın belli olacağı son sette Polina Mikhailova kötü ve 11-8 yenik başladığı maçı, ikinci sete 9-2 mağlup oynarken karşılaşmayı lehine çevirmeyi başardı. 9-2 mağlup durumdayken ikinci seti 11-9 kazanan Polina, diğer kalan setleri de 11-7 ve 11-8 kazandı ve Büyükşehir Belediyespor’u zafere taşıdı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Fehim Ferik, karşılaşma sonunda galibiyetin sevincini antrenör Ersin Sunay’a sarılarak kutladılar. Büyükşehir Belediyesporlu raketler gergin ve çekilmeli geçen karşılaşma sonrasında sevinç gözyaşları döktüler. Karşılaşma sonrasında Fransız taraftarlar ise her iki takımı da ayakta alkışladı. Karşılaşmanın rövanşı 29 Mayıs’ta Bursa’da oynanacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ilk maçta elde ettikleri avantajı koruyarak voleyboldan sonra Türkiye’ye yeni bir ‘Avrupa Şampiyonluğu’ yaşatmak istediklerini söyledi. Karşılaşma sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Satık’ı arayarak oyuncuları tek tek tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.