Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Güreş turnuvasının birincileri belli oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarafından düzenlenen Güreş turnuvasının birincileri belli oldu.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve 2 gün süren müsabakalarda 26-30 kiloda Hürol Çankaya,38 kiloda Onur Cesur, 42 kiloda...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Güreş turnuvasının birincileri belli oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarafından düzenlenen Güreş turnuvasının birincileri belli oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve 2 gün süren müsabakalarda 26-30 kiloda Hürol Çankaya,38 kiloda Onur Cesur, 42 kiloda Mehmet Karadaş, 46 kiloda Z. Abidin Oturakçı, 34 kiloda Eyyüp Turan, 55 kiloda Bünyamin Öncel, 60 kiloda Mehmet Demir, 51 kiloda Fatih Koyunlu, 71 kiloda Ömer Dedeoğlu, 76 kiloda Resul Uşak ve 85 kiloda Yunus Akbaş birinci gelerek kupa sahibi oldu. Şanlıurfa Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda gerçekleşen müsabaka 5 güreş kulübü ve 178 sporcu katılarak, 12 sıklette yarıştı.

Gerçekleştirilen müsabakayı seyircilerle birlikte izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifti, "Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’mızda spor turnuvalarını geliştirerek, gençlerimizi yeteneklerine göre branşlara ayırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak güreş, judo, taekwondo ve sporun her dalında Şanlıurfa’mızı merkez yapmak için çalışıyoruz. Yeter ki çalışalım, çalıştıralım ve bu genç yeteneklerimize güvenelim. Her yarışmada olduğu gibi kaybeden ve kazanan olacak. Biz güreş sporunu sevdik. Ben basketbolcuyum ama güreşi de çok sevdim. Ata sporumuz, gerçekten güzel bir spor dalıdır. Şanlıurfa’da 2 buçuk yılda Balkan - Türkiye şampiyonasında dereceye giren çocuklarımız oldu. Siz yeter ki isteyin biz her zaman yanınızda oluruz. Spor turnuvasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gerçekleştirilen karşılaşmanın ardından Başkan Nihat Çiftçi, dereceye giren sporcuları tebrik ederek kuplarını takdim etti.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde başlatılan spor turnuvaları kapsamında, ilk olarak futbol müsabakaları gerçekleştirilirken, bugünde güreş müsabakaları yapıldı. Müsabakalar ilerleyen günlerde futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, judo, hentbol, atletizm ve karakucak branşları ile devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.