Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Gaziantepspor’un rakibi Galatasaray

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Ligi ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, 13 Kasım Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek.Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Ligi’nin 3. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor, evinde Galatasaray...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Gaziantepspor’un rakibi Galatasaray
Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Ligi ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, 13 Kasım Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Ligi’nin 3. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor, evinde Galatasaray ile mücadele edecek. Büyükşehir Gaziantepspor Kulüp Asbaşkanı Mehmet Aytaç, takımına güvendiğini, Galatasaray maçını da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Süper Lig’e İstanbul Bağcılar galibiyetiyle başlayan ancak deplasmanda Beşiktaş’a mağlup olan Büyükşehir Gaziantepspor, bu hafta Galatasaray karşısına galibiyet için çıkacak.
Beşiktaş yenilgisini unutarak Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayan Gaziantep ekibi, saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek istiyor.
"Taraftarımızın desteği ile galip geleceğiz"
Büyükşehir Gaziantepspor’da Basketboldan Sorumlu Asbaşkan Mehmet Aytaç, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin oldukça zorlu olduğunu belirterek, “Beşiktaş geçen yılın namağlup lig şampiyonu. Galatasaray ise uzun yıllar Türkiye liginde namağlup şampiyon olmuş, Avrupa kupalarında başarılı bir takım. Biz Büyükşehir Gaziantepspor olarak Süper Lig’in yeni takımıyız. Yeni olmamıza rağmen daha ligin başında takımımız adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. Lig sonuna kadar da bu başarısını sürdürecek. Biz yöneticiler olarak engelli basketbol takımımızla gurur duyuyoruz. Onursal Başkanımız Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Osman Toprak başta olmak üzere tüm yöneticiler olarak takımımızın başarısı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bu şehrin vizyonu. Pazar günü saat 14.00’da oynanacak Galatasaray maçında tüm sporseverlerin Kamil Ocak Spor Salonuna bekliyoruz. Taraftarların desteği ile takımımız bu maçı kazanarak haftayı galibiyetle kapatacak. Buna inanıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.