Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Gaziantepspor, seriyi sürdürmek isityor

TFF 1.Lig’in 4. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan Büyükşehir Gaziantepspor’da hedef ligdeki yenilmemezlik serisini sürdürmek.Yeni Malatyaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor, lig tarihinde 3. kez karşılaşacak. Ligin...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Gaziantepspor, seriyi sürdürmek isityor
TFF 1.Lig’in 4. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan Büyükşehir Gaziantepspor’da hedef ligdeki yenilmemezlik serisini sürdürmek.
Yeni Malatyaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor, lig tarihinde 3. kez karşılaşacak. Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet 2 beraberlik elde eden Büyükşehir Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı maçtan 3 puanla Gaziantep’e dönmek istiyor. Lig’de oynadığı son 3 resmi maçta galibiyet yüzü görmeyen mavi-beyazlılar, yarınki mücadeleden galibiyet alarak yenilmemezlik serisini sürdürmek istiyor.
Büyükşehir 3 puanla dönmek istiyor
Ligin ilk 3 haftasında evinde Göztepe ile 1-1, deplasmanda Bandırmaspor’u 2-1 ve son olarak da evinde oynadığı zorlu Adana Demirspor maçında 1-1 berabere kalan Büyükşehir Gaziantepspor deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor karşısından 3 puanla dönmek istiyor. Takıma kattığı birbirinden önemli transferlerin meyvesini haftalar ilerledikçe almaya başlayan mavi-beyazlıların yarın konuk olacağı Yeni Malatyaspor maçında Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı’nın en güvendiği isimlerin başında şüphesiz geçen hafta oynanan Adana Dermirspor maçının kahramanı Muhammed Reis ve Ekigho Ehiosun geliyor.
Mücadelede Hakan Ceylan düdük çalacak
Yeni Malatyaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor arasında oynanacak olan TFF 1. Lig’in 4. hafta mücadelesinde Hakan Ceylan düdük çalacak. Ceyla’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Ahmet Ayaz yapacak. Yeni Malatyaspor- Büyükşehir Gaziantepspor mücadelesi yarın saat 17.00’de Malatya İnönü Stadyumu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.