Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Gaziantepspor seriyi sürdürme peşinde

TFF 1. Lig’de yarın Samsunspor ile karşılaşacak Büyükşehir Gaziantepspor, son haftalardaki başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor.TFF 1. Lig’in 7. haftasında evinde Samsunspor’u ağırlayacak olan Büyükşehir Gaziantepspor galibiyete...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’de yarın Samsunspor ile karşılaşacak Büyükşehir Gaziantepspor, son haftalardaki başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında evinde Samsunspor’u ağırlayacak olan Büyükşehir Gaziantepspor galibiyete kilitlendi. Ligdeki son 2 maçında Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor’u yenen mavi-beyazlı ekip, Samsunspor’u da mağlup ederek, hem galibiyet serisini 3’e çıkarmayı hem de puan durumunda üst sıralardaki yerini korumayı amaçlıyor.
Liderlik gelebilir
Ligin 7. haftasına girerken 11 puanla 3. sırada bulunan Büyükşehir Gaziantepspor zirvedeki Yeni Malatyaspor’un kaybetmesi durumunda ve kendilerinin olası galibiyetinde önümüzdeki haftaya zirvede girme ihtimalide bulunuyor. Geçen sezonlarda gerçekleştiremediği ilkleri bu haftada yaşamak isteyen mavi-beyazlılarda ilk hedef olarak ise Samsunspor maçından galibiyetle ayrılmak belirlendi.
Ligde 19. randevu
Ligde daha önce 18 kez karşılaşan iki ekip Büyükşehir Gaziantepspor 7, Samsunspor ise 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekip rakibiyle evinde oynadığı son 9 resmi müsabaka da 3 galibiyet,5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Oynanan 18 lig maçında Gaziantep ekibi 26 gol atarken, kırmızı-siyahlı ekip ise rakip ağlara 20 gol bıraktı.
Geçen sezon oynanan her iki maçta Büyükşehir Gaziantepspor evinde 2-1 yenerken, konuk Samsunpsor’da aynı şekilde evinde rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmişti.
Murat ve Ramazan cezalı
PFDK’nın 5 maç ceza verdiği Murat Ceylan ve Ramazan Kahya mücadelenin kadrosunda yer alamayacak. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak olan Büyükşehir Gaziantepspor - Samsunspor maçı yarın saat 16.00’de başlayacak. Mücadeleyi Onur Karabaş yönetecek. Karabaş’ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Mehmet Kapluhan yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.