Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Gaziantepspor - Şanlıurfaspor maçının ardından

Büyükşehir Gaziantepspor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Şanlıurfaspor’un teknik sorumlusu İhsan Karabulut ise üzgün olduklarını söyledi.TFF 1. Lig’in 12. haftasında sahasında...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Gaziantepspor - Şanlıurfaspor maçının ardından
Büyükşehir Gaziantepspor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Şanlıurfaspor’un teknik sorumlusu İhsan Karabulut ise üzgün olduklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 12. haftasında sahasında Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup eden Büyükşehir Gaziantepspor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, aynı disiplin ve inançla takımı üst sıralara yükseltmeye çalışacaklarını kaydederek, “Biliyorsunuz bu ligin her maçının zorlu olduğunun bilincindeyiz. Yukarılarda tutunma adına da önemliydi bu maç. Oyuna da disiplinli ve iyi başladık. Gol atmak önemliydi. Sayıyı arttırabilirsek iyi olurdu ancak yorgunluklar da başladı. Bu disiplin ve inançla oyunlar oynarsak takım olamaya hep beraber gayretliyiz" dedi.
Şanlıurfaspor cephesi
Şanlıurfaspor Teknik Sorumlusu İhsan Karabulut ise üzgün olduklarını ifade ederek, “Temposu yüksek bir maç oldu. Bizim acilen puan ve puanlara ihtiyacımız olan bir maçtı ancak çok kolay ve basit iki gol yeyince altından kalkmak zor oldu. Üzgünüz. Bundan sonraki maçlara bakmak durumundayız. Devreye kadar inşallah birkaç puan daha alıp puantajdaki sıramızı yükseltmeye çalışacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.