Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Belediyesi’nden Sporculara Moral Yemeği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bölgesel Amatör Ligi’nde dörtlü finale kalan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Erkek Basketbol Takımı’na moral yemeği verdi.Samsun Yelken Kulüp’te düzenlenen moral yemeğine Büyükşehir Belediyesi yetkilileri,...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Belediyesi’nden Sporculara Moral Yemeği
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bölgesel Amatör Ligi’nde dörtlü finale kalan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Erkek Basketbol Takımı’na moral yemeği verdi.
Samsun Yelken Kulüp’te düzenlenen moral yemeğine Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, basketbol takımı idarecileri, sporcular ve antrenörler katıldı.
Moral yemeğinde konuşan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, "Belediye başkanımız umreden yeni geldiği için yemeğe katılamadı. Bu basketbol takımını kurulduğu günden beri takip ediyoruz. Bu takımın başarısı her gün kat kat dahada artıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrimizin ortak bir markası. Siz de sporcular olarak Samsun Büyükşehir Belediyemizin marka değerini her gün daha da arttırıyorsunuz. Başarılarınız da her geçen gün artıyor. Bu hafta Bolu’da yapılan finallerden sonra inşallah 3. Lig’e çıkarsınız. Diğer takımlarla sizi kıyasladığımız zaman Samsun ili olarak bunu çok hak ediyoruz. Bu başarıyı göstereceğinize yürekten inanıyorum. Bunun devamında da Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin marka değerini de bir üst kademeye taşınmış olacak. Yapacağınız mücadele için şimdiden başarılar dilerim" dedi.
Bu sene kurulmalarına rağmen önemli bir başarıya imza attıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Erkek Basketbol Kulübü Başkanı Şahin Eker, "Bu sene kurduğumuz basketbol takımımız erkekler Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesine başladı. Eleme gruplarından geçtikten sonra 4 takımın katıldığı final grubuna katılmaya hak kazandık. Finaller 8 - 10 Mayıs tarihleri arasında Bolu’da yapılacak. 4 takım arasında yapılacak finallerden sonra 2 takım doğrudan 3. Lig’e çıkacak. Biz sporcularımız Bolu’ya gitmeden önce idarecilerle ve belediye yetkilileriyle yemek yemeyi uygun gördük. İnşallah şehrimize başarıyla döneriz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.