Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir belediyesi basketbol takımları çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü Basketbol Kulübünün kurduğu 7’si erkek 3’ü kızlardan oluşan 10 takımla, yerel ligde başarılar elde ediyor.Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da,...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir belediyesi basketbol takımları çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü Basketbol Kulübünün kurduğu 7’si erkek 3’ü kızlardan oluşan 10 takımla, yerel ligde başarılar elde ediyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gençlerin yeteneklerine göre spor dallarına ayırarak sporcu yetiştiriliyor.

Belediye bünyesinde oluşturulan basketbol kulübü tarafından altyapıya alınan 180 genç, yerel ligde başarılı sonuçlar almaya başladı. Büyükşehir Belediye takımları U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-18 yaş guruplardan 7’si erkek 3’ü kızlardan oluşan toplam 10 takımla ligde mücadele sürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Halilliye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen müsabakayı 59-43 yenerek, potadan galip ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.