Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir ampute takımı ilk yarıyı galibiyetle noktaladı

Ampute 1. Ligi’nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı, ilk yarının son maçında sahasında konuk ettiği Adana Gençlik Amputespor’u 3-0 mağlup etti.Yeşiltepe ampute futbol sahasında oynanan maçta ev sahibi...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir ampute takımı ilk yarıyı galibiyetle noktaladı

Ampute 1. Ligi’nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı, ilk yarının son maçında sahasında konuk ettiği Adana Gençlik Amputespor’u 3-0 mağlup etti.

Yeşiltepe ampute futbol sahasında oynanan maçta ev sahibi takımın gollerini Cebrail, Muhammed ve Zülfican kaydetti. Malatya Büyükşehir Belediyespor sahaya, Engin, Aliseydi, Cebrail, Zülfücan, Metin, Ramazan ve İsmail kadrosuyla başladı. Karşılaşmanın tamamında rakibi karşısında üstün oynayan turuncu-yeşilliler aldığı galibiyetle şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Takımın teknik sorumlusu Suat Canlı maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için çok mutluyum. Lige iyi başladık ve iyi götürüyoruz. Bizim hedefimiz daha önce de söylediğim gibi şampiyonluk. Bugün sahada elinden geleni mücadeleyi sergileyen takımımı kutluyorum” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor ampute takımı, ilk yarısı sona eren Ampute 1. Ligi’nde 22 puanlı lider Antalyaspor’un ardından 18 puanla 2. sırada bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.