Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük Antalyaspor Derneği’nden Antalyaspor yönetimine eleştiri

Büyük Antalyaspor Derneği, Antalyaspor Başkanı, yönetimin kurulu ve ligin 6 haftasında alınan puanı eleştirdi.Büyük Antalyaspor Derneği adına açıklama yapan Dernek Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor’un ligin 6. haftası itibariyle puan cetvelinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Antalyaspor Derneği, Antalyaspor Başkanı, yönetimin kurulu ve ligin 6 haftasında alınan puanı eleştirdi.
Büyük Antalyaspor Derneği adına açıklama yapan Dernek Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor’un ligin 6. haftası itibariyle puan cetvelinde bulunduğu konumun tedirgin ettiğini ve tüm Antalyaspor camiasını üzüntüye sevk ettiğini söyledi. Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetimini eleştiren Çetin, “30 Haziran 2016 tarihinde yapılan Antalyaspor Kongresinde göreve gelen Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulunun geçen üç aylık sürede bir önceki sezonun devamı olan teknik kadro ve futbolcuları lige tam hazırlayamamakla beraber, eksik görülen yerlere de gerekli transferler yapılması konusunda sınıfta kalmıştır. Geçmiş yönetim tarafından şişirilen kadronun elden çıkartılamaması ve yapılan transferlerin takıma adaptasyon sağlayamaması da yeni yönetimin eksikleri arasındadır. Bunca olumsuzluğun üzerine Samuel Eto’o ile yaşanan sıkıntılar ise takımımızın üzerinde kara bulutlar dolaşmasına neden olmuştur. Futbolcu sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım yüzünden kadro dışı bırakılmış, bir hafta sonra ise affedilerek tekrar kadroya dahil edilmiştir. Dolayısıyla bu tutarsız kararlar ile kriz doğru yönetilememiştir” dedi.
Basketbol Branşı
Basketbol branşının Antalyaspor adı altında Antalya şehrine kazandırılmasının mutlu ettiğini ifade eden Aziz Çetin, “Ancak zamanlama, oluşturulan bütçe ve teknik görevlendirilmelerin yanlışlığı, senelerdir üst liglerde yer alan hentbol branşının üvey evlat muamelesi görmesine sebep olmuştur.” diye konuştu.
"Yönetim sessiz kalarak kaderine razı bir görüntü vermiştir"
Antalyaspor’un, hatalı hakem kararları mağdur edildiğinin altını çizen Çetin, sözlerine şöyle devam etti:
“Şehirde futbol heyecanı oluşturulmamış ve bu heyecana katkı sağlayacak bir takım sivil toplum kuruluşları ile de sorunlar yaşanmış, çözüme ulaştıracak gerekli diyaloglar sağlanamamıştır. Mevcut yönetimde bulunan tecrübeli yöneticilerin başkanın yükünü hafifletmedikleri gibi inisiyatif de almadıkları da görülmektedir. Ligin 6. haftası itibariyle Antalyaspor hatalı hakem kararları ile mağdur edilmiş ve yönetimimiz sessiz kalarak kaderine razı bir görüntü vermiştir. Teknik kadro ise geçen sezondan bugüne takım ile beraber çalışmasına rağmen ilk 6 hafta 3 farklı kaleci, 3 farklı sağ bek, 2 farklı sol bek, 3 farklı stoper dizilişi ile kadro istikrarını sağlayamamış, futbol literatürüne saçma tercihlerle yeni anlamlar katmıştır. Bu arada Galatasaray maçı sonrası Rizespor maçı için ivedi bir şekilde maç hazırlığı içerisinde olması gereken takıma, 4 gün izin verilmesinin çok uzun bir süre olduğu gerçektir. Sonuç olarak milli maç arasında mevcut yönetimin yapılan eleştirileri dikkate alarak takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için gerekli kararları ivedilikle alması önem arz etmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.