Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buruk: "Önemli ve zor bir deplasmandı"

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Göztepe, deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.Buruk, sözlerine dün akşam saatlerinde Gaziantep’in şehir merkezinde Siirtli bir ailenin sokakta yaptığı kına gecesine bombalı saldırıda...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in ilk haftasında Göztepe, deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.
Buruk, sözlerine dün akşam saatlerinde Gaziantep’in şehir merkezinde Siirtli bir ailenin sokakta yaptığı kına gecesine bombalı saldırıda hayatına kaybedenler için Allah’tan rahmet ve yaralanan vatandaşlara acil şifalar dileyerek başladı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, "Önemli ve zor bir deplasmandı. Bu sene iyi transferler yapmış bir takıma karşı sahada puan ya da puanlar için mücadele ettik. Kadrosu çok güçlü futbolculardan kurulu bir takım. Kamp döneminde seyretme imkanımız olmuştu. Rakibimizi az çok tanıyorduk. Oyunun bazı bölümlerinde yaptığımız hatalar oldu. Kalemizde pozisyonlar verdik ama oyunun başından sonuna kadar sahaya hakim olan taraf bizdik. Daha çok pozisyon içerisine girmeye çalışan taraf biz olduk. Rakibe pozisyonlar verdik ama istekli, arzulu oyunun genelini arzulu oynayan bir oyuncu grubu vardı. O yüzden oyuncularıma buradan teşekkür ediyorum. Daha ligin ilk haftasındayız ve takımların tempo yakalaması çok zor. Ama takımım bu anlamda maçın genelinde çok iyi bir tempo devam ettirdi. Bu bize önümüzdeki haftalara daha güvenli, daha mutlu bakmamızı sağlıyor. Buradan 1 puan almak tabi önemli. Daha önce de dediğim gibi her maça 3 puanla çıkıyoruz. Bugün maçı 2-1 yada 3-1’e de getirebilirdik. Dediğim gibi bundan sonra her maça üstüne koyarak gideceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.