Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buruk: "Ligi En İyi Yerde Bitireceğiz"

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, Akhisar Belediyespor karşılaşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu sene bu ligi en iyi şekilde, en iyi yerde bitireceğiz” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, Akhisar Belediyespor karşılaşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu sene bu ligi en iyi şekilde, en iyi yerde bitireceğiz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayan Bursaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Beşiktaş maçının ardından aldığı 1 maçlık ceza sebebiyle basın toplantısına Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk katıldı. Kendi sahalarında kazanmak istediklerini ifade eden Buruk, İlk yarıyı istediğimiz gibi oynayamadık. Çok iyi bir seyircimiz var. Onlara kötü sonucu vermek istemezdik. Kötü sonucu ne onlar, ne de biz hak ettik. İkinci yarıda net pozisyonlara girdik. Rakibimiz dirençli bir takım. Pozisyonlara girdiler ve golü buldular. Sonuçtan memnun değiliz. Daha iyi oynamamız gerektiğini düşünüyoruz ve oynayacağız da. Bugün kötü bir gündü. İnşallah bundan sonra kötü sonuçları taraftarlarımıza, şehrimize yaşatmayız” dedi.
“EMRE’NİN DURUMU CİDDİ”
Sakatlıkları sebebiyle hastaneye kaldırılan Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir’in durumlarının sorulması üzerine Fuat Buruk, “Deniz de problem yok ama Emre’nin durumu ciddi. Bir saat içinde durumları belli olur. Maç öncesi Deniz’in bir sorunu yoktu” dedi.
“6’DA 6 YAPIP AVRUPA’YA GİTMEK İSTİYORDUK”
Bekir Yılmaz’a yapılan protestoları da değerlendiren Buruk, “Maç öncesi Hosogai cezalı olduğu için sağ bekte Jem’i düşünmüştük. Daha önceden oynadığı bir mevkiiydi. Bir gün önce rahatsızlandı. Maç sabahı kadroyu değiştirmek zorunda kaldık. Bekir kardeşimizi oraya koyduk. Profesyonel, iyi bir oyuncu. Ondan sağ bek oluşturmaya çalıştık. Başka da alternatifi yoktu. Seyircimizin sadece Bekir’e tepki göstermesi fazla oldu. Gençler konusunda çalışıyoruz. Yetenekli olduğuna inandığımız gençlerle antrenmanlarda çalışıyoruz. Sağ bek mevkii için oynayacak bir oyuncumuz yok altyapıda. Sonuna kadar çalıştığımız oyunculardan yararlanacağız. 6’da 6 yapıp Avrupa’ya gitmek istiyorduk ve bu hedef kaçmış değil ama şu an altyapıdan oyuncu alıp oynatmak, bir oyuncuyu kenara atıp ‘Seninle oynayamıyoruz’ diyemiyoruz. Oynatıp, isteyen olursa vermek istediğimiz oyuncular var” diye konuştu.
“PROTESTO OLDU DİYE OYUNCUMUZU KAYBETMEYECEĞİZ”
‘Oynayacak kişilerin vereceği performansı biliyoruz’ diyen Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bizim oyuncularımız iyi oyuncular. Bugün kötü bir oyun oynadık. Bekir’e gelen tepkilerden sonra yapılacak bir değişiklik yoktu. İyi de oynadı, kötü oynamadı. Herkes kadar oynadı. Protesto olacak, başkasına da olabilir. Protesto oldu diye oyuncumuzu kaybetmeyeceğiz. Bu sene bu ligi en iyi şekilde, en iyi yerde bitireceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.