Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un Golcüleri Suskun

Süper Lig’de Son 5 Maçta Rakip Fileleri Yalnızca 2 Kez Havalandıran Bursaspor’da, Golcü Oyuncuların Son Haftalardaki Performansları Hayal Kırıklığı Yaşatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un Golcüleri Suskun
Süper Lig’de son 5 maçta rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandıran Bursaspor’da, golcü oyuncuların son haftalardaki performansları hayal kırıklığı yaşatıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Avrupa hedefi yolunda büyük bir yara alan yeşil-beyazlılarda, moraller de dibe vurdu. Karşılaşma sonrası özel uçakla Bursa’ya dönen kafilenin bir hayli üzgün olduğu gözlendi.
SON 5 MAÇTA 2 GOL
Bursaspor, Süper Lig’de çıktığı son 5 maçta rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandırabildi. 2-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Timsah, Eskişehirspor deplasmanından ise tek golle galip ayrılmıştı. Ardından sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’u da yine tek golle mağlup eden Hamzaoğlu’nun öğrencileri, dün deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’a ise 3-0 mağlup oldu.
GOLCÜ OYUNCULAR SUSKUN
Bursaspor’da golcü oyuncular Tomas Necid ve Sercan Yıldırım, ligde son gollerini 20. haftada oynanan ve 3-3’lük beraberlikle sonuçlanan Başakşehir mücadelesinde kaydetti. Devre arasında Trabzonspor’dan transfer edilen Deniz Yılmaz ise yeşil-beyazlı forma ile çıktığı 6 maçta yalnızca 1 kez gol sevinci yaşayabildi. Sezon başında büyük ümitlerle kadroya katılan Belçikalı golcü Tom de Sutter ise tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Ligde son 4 maçta süre alamayan Sutter, forma şansı bulduğu 11 maçta rakip fileleri havalandıramadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.